Onze diensten en oplossingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten. Klik op één van de onderstaande opties om meer informatie te krijgen.
Veel van de diensten die wij leveren zijn met andere diensten verweven. Zo zal bij de bouw al rekening gehouden kunnen worden met SEO. Net zoals bij SEO rekening gehouden kan worden met Google Adwords. Alles is met elkaar verweven en het beste resultaat kan dan ook behaald worden door de perfecte mix samen te stellen die het optimale resultaat voor uw bedrijf oplevert. High-end diensten door high-end service en ondersteuning. Dat is wat wij u bieden. U heeft zelf de keus of u daarvan wilt gebruikmaken.

Schroom niet om direct een afspraak met Rodeto Enterprises te maken en word ook een tevreden klant!

Klik op één van de onderstaande opties om meer informatie te krijgen.

Het ontwerpen van een website moet goed gebeuren. En de meest optimale manier is tegenwoordig om gebruik te maken van een responsive website. Het voordeel hier van is dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte, het platform en de oriëntatie waarin de website bekeken wordt op dat moment. Dus als de gebruiker overschakelt van zijn laptop naar een smartphone, past de website zich automatisch aan naar de juiste resolutie, beeldgrootte en scripting vaardigheden. Geen noodzaak meer voor meerdere sites voor verschillende platformen maar één site die alles kan. Door middel van perfecte codering en scripting wordt dat laatste gerealiseerd.
Rodeto Enterprises kan dit allemaal voor u doen, op een goede maar ook betaalbare manier. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Bouw en onderhoud van een website zijn aan elkaar gekoppeld. Bij de bouw moet al rekening worden gehouden met op welke wijze het onderhoud zal gaan gebeuren. Maar uiteraard ook met andere zaken zoals SEO, contentmarketing, adwords en vele andere zaken. Hier heeft Rodeto Enterprises veel ervaring mee en wij kunnen u dan ook op een perfecte manier adviseren en bijstaand in dit complexe proces.
Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Zoekmachineoptimalisatie (in het Engels is dit Search Engine Optimization en wordt het afgekort tot SEO) kan omschreven worden als een totaal aan activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina of een complete website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties of zoektermen. SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Deze uitleg is uiteraard veel en veel te kort. Maar Rodeto Enterprises kan dit allemaal voor u doen.
Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Zoekmachinemarketing bestaat uit verschillende zaken die gedaan kunnen worden. Er kan ingezet worden op SEO (zie hierboven), maar er kan ook gebruik gemaakt worden van Google Adwords en van Google Analytics. Er kan een specifiek op uw bedrijf en uw website afgestemd plan gemaakt worden waarin al deze zaken, optimaal afgestemd op elkaar, aan bod komen waardoor u uw omzet kunt laten groeien.
Ook Search Engine Advertising (SEA) hoort bij Zoekmachinemarketing Hierbij wordt tegen betaling een advertentie boven en naast de natuurlijke zoekresultaten geplaatst.
Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Content marketing is een relatief nieuw begrip. Content betekent in dit geval de inhoud van uw website en content marketing betekent eigenlijk dat u de inhoud creëert op uw website die de juiste bezoekers aantrekt. Consumenten hebben steeds meer behoefte aan informatie voordat zij een aankoop doen. Content marketing zorgt ervoor dat uw informatie daarvoor gebruikt gaat worden. Content marketing is een vergaande vorm van marketing waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de inhoud van uw website. Ook hiervoor gaat het te ver om alleen maar een stuk tekst met uitleg te geven. Dit is iets wat wij samen moeten bespreken.
Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Soms weet je als bedrijf nog niet precies wat er moet gaan gebeuren met internet en alle factoren die daar bij horen. In dat geval kunt u Rodeto Enterprises vragen u als strategisch partner bij te staan. Bij te staan in het proces zelf maart ook als sparring partner. Op die manier kan de vertaling van de bedrijfsdoelstelling naar een internetdoelstelling zo soepel mogelijk gaan om daarna met dit best mogelijk resultaat verder te gaan. Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken.
E-mail marketing is heden ten dage een belangrijk instrument om bezoekers naar een website te krijgen. Maar met welke zaken moet u dan rekening houden? Hoe moet de e-mail eruit komen te zien? Zijn er privacy regels waar rekening mee moet worden gehouden? Hoe hou je bij wat er met de verzonden e-mail gebeurt? Slechts een paar van de vragen die boven komen drijven als je na gaat denken over e-mail marketing. En zo zijn er nog heel veel meer.
Tijd dus om een expert in te schakelen van Rodeto Enterprises. Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken.
E-commerce is een verzamelnaam voor transacties die op digitale wijze worden afgehandeld. Soms wordt dit ook wel e-business genoemd. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om de aankoop van een product in een webwinkel. Vroeger heel eenvoudig maar tegenwoordig omgeven door regels op het gebied van privacy en consumentenbescherming. Vaak worden ook de ondersteunende activiteiten zoals online betalingen, distributie en (online) marketing gezien als onderdeel van e-commerce gezien.
Een complex maar zeker interessant onderdeel voor uw bedrijf. Maar schakel dan wel een expert in van Rodeto Enterprises.
Neem daarom direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Antivirusbedrijven waarschuwen al jaren dat spamberichten via e-mail hand-in-hand gaat met virusbesmetting. Moderne virussen zoeken pc's af op gevoelige informatie en e-mailadressen om zich aan te kunnen doorsturen. Er staan dagelijks wel berichten in de krant over grote hacks en besmettingen. Dat dit een bedrijfsrisico is mag duidelijk zijn. Maar ook kan een gevaar ontstaan dat uw vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt met als gevolg een enorme imagoschade als blijkt dat uw besmette systeem virussen doorstuurt aan uw zakelijke partners. Wij kunnen uw zakelijke e-mail voorzien van een anti-spam en anti-virus filter relay dienst dat al deze gevaren aanpakt en bestrijdt, nog voordat de e-mails uw servers bereiken. Alleen legitieme mails die van belang zijn voor uw bedrijfsvoering, worden afgeleverd. Spam wordt aan de bron afgewezen en virussen worden door direct in de kraag gevat, zodat ze geen gevaar opleveren.
Interesse? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.
Een goede website kan niet zonder een Content Management Systeem (CMS). Daarmee kunt u moeiteloos zelf de inhoud van uw internetpagina’s aanpassen, zodat deze actueel en interessant blijven voor bezoekers. Rodeto Enterprises maakt al jaren gebruik van een open source systeem CMS Made Simple. Een stabiel en zeer gebruikersvriendelijk systeem dat zonder kosten gebruikt kan worden.
Neem direct contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.